Teste en Ghost?

Å kjøpe sal er en investering, som for mange er kostbar. Vi er opptatt av at du som kjøper en Ghost sal skal bli fornøyd. Det er derfor viktig av vi får riktige opplysninger både når det gjelder hesten og rytteren som skal bruke salen.

Test en Ghost sal før kjøp

Det er mulig å teste en Ghost sal før kjøp. Dette kan gjøres på to forskjellige måter

  1. Ta med deg din hest opp til oss og få hjelp med tillpassning og prøveri i en eventuelt flere modeller. Om du vil ta med deg din hest og prøveri saler hos oss koster det 800,- Ved kjøp av sal er salprøving gratis.
  2. Leie en demosal. Få en demosal tilsendt og prøveri denne hjemme i vante omgivelser. Du kan ha salen i 3 døgn. Salen du mottar skal behandles med forsiktighet og ikke demonteres. Kun panelene på salens underside kan endres på av deg. Foregår på følgende måte: Du forhåndsbetaler kr 6000,- ink. mva. for sal, leien koster 1000,- depositum utgjør kr 5000,-. Du får dine 5000,- tilbakebetalt når salen er returnert og sjekket av oss. Du må stå for frakt frem og tilbake. Kjøper du sal etter å ha leid en demosal av oss får du 500,- i avslag på ditt salkjøp.

For avtale om prøving av sal: Ring: 41 00 35 29 eller epost: gardenruud@gmail.com