Teste før kjøp?

Å kjøpe sal er en investering, som for mange er kostbar. Vi er opptatt av at du som kjøper en Ghost sal skal bli fornøyd. Det er derfor viktig av vi får riktige opplysninger både når det gjelder hesten og rytteren som skal bruke salen.

Test en sal før kjøp

Det er mulig å teste en sal før kjøp når du handler hos Garden Ruud.

Dette kan gjøres på to forskjellige måter

  1. Ta med deg din hest opp til oss og få hjelp med tillpassning og prøveri i en eventuelt flere modeller. Ta kontakt på mail for å booke tid. Vi går sammen med deg igjennom salens oppbygning og tilpasser salen. Om du vil ta med deg din hest og prøveri saler hos oss koster det 800,- Ved kjøp av sal er salprøving gratis. NB: Det er viktig at hesten din er frisk og ikke kommer fra en stall med kjent sykdom. Hesten skal være ren ved saltilpasning.
  2. Leie en demosal. Få en demosal tilsendt og prøveri denne hjemme i vante omgivelser. Du kan ha salen i 3 døgn. Salen du mottar skal behandles med forsiktighet og ikke demonteres. Kun panelene på salens underside kan endres på av deg. Foregår på følgende måte: Du forhåndsbetaler salens verdi, leien koster 1200,- depositum utgjør resterende. Du får ditt depositum tilbakebetalt når salen er returnert og sjekket av oss. I mange tilfeller velges det å begolde salen som er sendt ut, disse er stort sett nye, da vi har kun få modeller til kun demobruk. Du må stå for frakt frem og tilbake. Kjøper du sal etter å ha leid en demosal av oss får du 500,- i avslag på ditt salkjøp.

For avtale om prøving av sal:

Ring: 41 00 35 29 eller epost: gardenruud@gmail.com