SETZI SADDLES

«THE IDEA OF THE SETZI SADDLE DID NOT COME OUT OF THE BLUE, BUT IS THE RESULT OF YEARS OF STUDY AND TESTING MADE BY ANTONIO SARDO (FOUNDER AND CEO OF SETZI SRL).»

Om Setzi:

Setzi saddels mål har alltid vært å etterkomme og oppfylle kundens forventninger. Vi dedikerer all vår innsats for å opprettholde høy kvalitet i produksjonen, og vil kontinuerlig være nyskapende og gi salene ett fengslende design. Alle Setzi-produkter er håndlagde: vi tar vare på de minimale detaljene og gir våre kunder det endelige produktet de ønsker. Alle Setzi saler er håndlagde i spesielt utvalgte PREMIUM materialer. Vi liker å imøtekomme kundenes ønsker og fortsetter å gjøre vårt beste for å oppnå maksimal letthet, bekvemmelighet og komfort for alle disipliner.

Garden Ruud er norsk importør av Setzi

Garden Ruud er stolte over å være norsk importør av disse lettvektsalene, som er svært populære særlig innenfor distanse sporten. Å finne riktig størrelse og modell i denne jungelen av saler kan være utfordrene, vi har derfor valgt å ikke legge inn salmodellene i vår nettbutikk nå i første omgang. For å bestille en SETZI sal, ta kontakt med oss på mail: gardenruud@gmail.com. Sammen med Setzi sitt erfarene team vil vi kunne guide deg til å finne den riktige salen. Vi gir deg alltid samme pris som Setzi, veiledene EURO omregnet til dagens kurs i NOK +25% mva.

For å se utvalget av salmodeller og tilbehør følg denne linken: https://setzisaddles.com/