Personvern

Hva gjør vi med dine opplysninger?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi kun inn personlig informasjon du gir oss som navn, adresse, tlf og e-postadresse. Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer. Vi vil aldri utlevere denne informasjonen til en tredjepart.

Hvordan gir du oss ditt samtykke?

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefter kredittkortet ditt, utfører en bestilling, bekrefter levering eller returnerer et kjøp, antyder vi at du samtykker i at vi samler inn den nødvendige informasjonen og bruker den bare av den spesifikke årsaken. Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte om ditt samtykke, eller gi deg mulighet til å si nei. 

Hvordan trekker jeg tilbake mitt samtykke?

Hvis du, etter at du har logget inn, angrer deg, kan du trekke ditt samtykke ved å sende oss en e-post: gardenruud@gmail.com

Opplysninger  

Vi vil ikke under noen omstendigheter gi fra oss din personlige informasjon med mindre vi er lovpålagt å gjøre det ved lovbrudd, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.