OM OSS

Garden Ruud ligger vakkert til i fjellgrenda Oppheim i Ål kommune i Hallingdal. Gården har vært i familien Ruud i mange generasjoner og drives i dag av Per Torbjørn Ruud og Kaia Knutshaug-Ruud. Vi har både storfe, småfe og hester, i tillegg drives det med fôrproduksjon, skogbruk og salg av hyttetomter.

GARDEN RUUD HESTEUTSTYR

Jeg har vært hestejente hele livet og fikk min første hest tidlig i tenårene. Jeg har alltid vært ett konkurranse menneske og har konkurrert i både sprang, dressur og distanse. I de senere år er det fjellene som har vært min største arenaen fra hesteryggen. Her finner jeg ro i sjela og glede i hjerte, fra hesteryggen blir opplevelsen komplett. 

Min interesse for bomløse saler ble vekket da jeg hadde en hest det var «umulig» å finne sal til. Etter mange kostbare runder med bomkjøp, kom jeg tilfeldigvis over en bomløs sal som passet både meg og hesten. Denne salen brukte vi en god stund, men etterhvert som trenings intensiviteten økte på distansehesten, meldte behovet seg for en bedre bomløs sal, vi endte opp med vår første Ghost Saddle.

Jeg ble etterhvert som årene gikk mer opptatt av utstyr, spesielt saler. Jeg kunne bruke min Ghost sal på alle hestene mine og til både krevende distanseritt, banearbeid og lange fjellturer. Da jeg kjøpte min fjerde Ghost sal ble jeg spurt om jeg ville være salgsrepresentant for Ghost Saddles i Norge. Ettersom jeg allerede var overbevisst og kjent med alle fordelene med disse salene, var det ikke vanskelig å takke ja til dette tilbudet. Etterhvert ble også Edix Saddles med i salene jeg fører.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å finne en god sal til alle ryttere og hester jeg møter. Vi har en nettbutikk, men jeg foretrekker at kunder tar personlig kontakt , slik at de med min erfaring og kompetanse kan få veiledning og hjelp til å kjøpe riktig sal. Jeg tilbyr deg også tilpasning av bomløse saler.

Med vennlig hilsen Kaia Knutshaug-Ruud