Kjøpsvilkår & Garanti

Kjøpsvilkår og garanti hos Garden Ruud, Ghost Saddles Norway

Kjøpsvilkår:

Avtale og parter Avtalen mellom kjøper (deg som kunde) og selger (Garden Ruud) består av opplysningene Garden Ruud gir om kjøpet på vår nettside, eventuell direkte korrespondanse mellom partene, samt disse kjøpsvilkårene. Ved motstrid mellom opplysningene Garden Ruud har gitt om kjøpet, eller i direkte korrespondanse mellom partene og kjøpsvilkårene, gjelder korrespondansen mellom partene og opplysningene gitt på vår nettside før kjøpsvilkårene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Selger: Garden Ruud
Foretaksregisteret, org.nr: 921550588

Kontaktadresse: Hellingveien 82, 3579 Torpo
E-post: gardenruud@gmail.com
Telefonnummer: 41 00 35 29

Priser og betaling Priser på varene oppgis inkl. mva. Du kan be oss sende tilbud på mail, her får du en oversikt over de totale kostnadene du skal betale, inklusive transportkostnader. Aksepteres tilbudet får du en ordrebekreftelse på mail.

Kun saler i svart eller brunt oljet lær er standard, samt lagerført tilbehør, disse betales ved sending fra vårt lager. På spesialbestilte vare skal ordren betales samme dag som den opprettes.

Vi sender ut faktura i pdf-format på mail.

Avtaleinngåelse Avtalen er bindende for begge parter når Garden Ruud har mottatt bestillingen din. Partene er likevel ikke bundet av avtalen hvis det er skrevet inn noe i bestillingen eller tilbudet fra Garden Ruud som åpenbart og ved bruk av sunn fornuft er feil.

Ordrebekreftelse Vi bekrefter bestillingen din ved å sende en ordrebekreftelse til deg. Se over ordrebekreftelsen, så den stemmer overens med bestillingen. Er det noe som ikke stemmer, ta kontakt med oss så snart som mulig. Når spesialbestilte saler og tilbehør er satt i produksjon, er det for sent å endre dem.

Avbestilling Du kan kansellere kjøpet ditt kostnadsfritt innen 24 timer fra du gjorde bestillingen. Ved avbestilling etter 24 timer av spesialbestilte varer vil vi ta et avbestillingsgebyr for å dekke kostnadene våre for ordren. Dette blir beregnet som 30 % av varens utsalgspris. Avbestilling må skje på mail. 

Endring av ordre Det er mulig å endre kjøpet ditt hvis vi ikke har begynt å plukke varene dine. Spesialbestilte saler kan ikke endres på. Leveringsdato kan bli forandret når vi endrer i ordren. Eventuelt mellomlegg, og eventuell tilbakebetaling gjøres til konto eller i samme betalingsform som ved bestilling. Ta kontakt med Garden Ruud på mail så kan vi sjekke om det er mulig å endre ordren din. 

Levering Lagerførte varer sendes fra Garden Ruuds lager i Norge, normalt første virkedag etter bestillingen er foretatt. Spesialbestilte saler har normalt leveringstid på ca 6 uker, men dette kan variere etter etterspørsel.

Postpakke: Postpakker leveres til ditt nærmeste postkontor / post i butikk. Fraktkostnad: 250,- ink. mva. Hente varer: Ta kontakt for avtale

Kontroll av varer ved levering Ta kontakt med Garden Ruud straks dersom du oppdager mangler eller skader ved levering av varene dine.

Angrerett Ved kjøp har du som kunde rett til å angre kjøpet ditt etter angrerettlovens bestemmelser.
Angreretten innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet ditt hos Garden Ruud innen 14 dager. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar siste vare i bestillingen din. Hvis du benytter deg av angreretten, tilbakebetaler vi både fraktkostnad for forsendelsen og vareverdi på bestillingen så lenge varene ikke er tatt i bruk, men du må betale returkostnader om varene er mottatt og skal sendes tilbake .
Eventuelle varer som skal sendes i retur, skal være sendt innen 14 dager fra du meldte fra om bruk av angreretten. Når vi har fått varene dine i retur, overfører vi pengene til din konto .

Unntak fra angreretten Tilvirkningskjøp, dette er kjøp hvor varer er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg. Eksempler kan være skreddersydde saler eller tilbehør tilvirket etter forbrukerens anmodninger.

Reklamasjon
Du kan reklamere på en feil eller skadet varer innen 14 dager. Send oss en mail med hva reklamasjonen gjelder. Varen være rengjort og vasket. Disse regler gjelder uten unntak. Send tilbake produktet i orginalinnpakningen godt pakket med betalt returfrakt. Pakken må ikke sendes mot postoppkrav.

Forbehold om feil Garden Ruud tar forbehold for tastefeil, prisendringer og utgåtte varer. Informasjonen på gardenruud.no kan inneholde tekniske feil eller typografiske feil. Innholdet på gardenuud.no kan endres uten forvarsel.

Garanti:

Det er 2 års garanti på din nye sal. Denne garantien gjelder på alle tilvirkningsfeil. Tilvirkningsfeil resulerer i:

  1. Reperasjon eller
  2. erstatning av ditt kjøp

Å rette opp i feilen, enten med reparasjon eller erstatning -er et valg verkstedet må ta, ikke kunden. Beslutningen blir gjort basert på tilvirkningsfeilens karakter etter undersøkelser av salen.

Ansvar for uansvarlig bruk: Vi aksepterer ikke ansvar for skader på produkter forårsaket av mennesker eller hester som bruker dem feil. Skader på saler/produkter som er håndtert, oppbevart eller rengjort på uforsvarlig vis. Feil som har oppstått dersom brukeren har tilføyd, fjernet eller gjort om på komponenter i salen uten samråd med forhandler. OBS: Vi fraråder på det sterkeste å bruke ridebukser med silikon. Denne silikonen kan ødelegge læret.

 

Alle saler bør pusses før bruk. Saler skal rengjøres og pusses regelmessig. Når salen ikke er i bruk bør den henge på en salhenger med saltrekk på. Oppsøk hjelp hos en forhandler dersom du lurer på noe angående rengjøring, tilpasning osv.

 

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er gardenruudV3-1024x569.jpg