EDIX® SADDLES

EDIX® treeless riding, a way to more mutual feeling between you and your horse!

Om EDIX®-saddles

EDIX® Saddles er bomfrie saler som oppsto av lidenskapen til Sylvia Edixhoven, som de senere årene har blitt mer og mer involvert i bomløse saler gjennom sitt arbeid innen FRA®FreedomRidingArticles. Grunnlaget for EDIX® Saddles er mange års kunnskap og erfaring innen faget. Utviklingen innen teknologi og optikk i kombinasjon med brukervennligheten i de bomløse salene har resultert i at disse salene har utviklet seg til ett fullverdig alternativ til den tradisjonelle bomsalen. Ved å gi FRA® Treeless Saddels et nytt utseende og en ny fortsettelse under merkevaren EDIX® Saddles , vil Sylvia Edixhoven fullt ut fokuserte på videreutviklingen i det bomløse salmarkedet med sin lidenskap og kunnskap.  

Vi blir stadig mer oppmerksomme på hvordan vi behandler våre hester og hvordan de skal håndtere dem. En helt bomløs sal har den unike egenskapen til å kunne tilpasse seg anatomien til hest og rytter. Konstruert ved hjelp av forskjellige myke, fleksible forskjellige lag av særegne materialer, gir den bomløse salen deg og din hest en mer gjensidig følelse. Fra den gjensidige følelsen, også kalt «nær kontakt», kan en nesten usynlig kommunikasjon bygges opp, hvor hesten og rytteren blir «til ett».

Fordeler med EDIX®

  • EDIX® MPDS (multiple pressure distribution system)
  • Produsert av materialer av høy kvalitet
  • Profesjonelle og erfarne offisielle forhandlere
  • «After-service»
  • 2 års garanti på produksjonsfeil
  • Saler, tilbehør og reservedeler tilgjengelig på lager

For å lære mer om EDIX® Saddles kan du gå inn på den offesielle hjemmesiden: https://www.edixsaddles.com/

EDIX® treeless riding is a conscious choice based on complete freedom of movement for you and your horse. A choice to more mutual feeling between you and your horse..