EDIX® barbak pad

EDIX®-barbak pader består av materialer av høy kvalitet som, på grunn av strukturen i forskjellige lag av fleksible materialer, til sammen sikrer perfekte trykkfordelingsegenskaper, det såkalte EDIX® MPDS: multiple trykkfordelingssystem. På grunn av denne spesifikke konstruksjonen har disse barbak padene den unike egenskapen til å kunne tilpasse seg helt til anatomien til hest og rytter.  EDIX® anbefaler at du kjøper din barbak pad som en pakke, inkludert stigreimer/fendere og en matchende salpad med innlegg. For å sikre konstant fast fiksering, anbefaler EDIX® en full elastisk gjord.

Disse anatomisk formede barbak padene har en trykkfordelingsstruktur av fleksible materialer av høy kvalitet, noe som sikrer jevn fordeling for rytternes vekt.

EDIX® treeless riding, a way to more mutual feeling between you and your horse!

EDIX® Barbak padene leveres som standard med en matchende quiltet bomullspad med 3 mesh innlegg. Undersiden av toppen av salputen, hvor rytterens ben ligger er forsterket med en sterk nylon for å redusere slitasje. Padens underside produseres med 30 mm tykk Merino® ull. De separate innleggslommene til venstre og høyre på puten gir fri ryggraden  Den totale konstruksjonen av EDIX® bareback-paden og matchende pad garanterer ekstremt høy komfort for både rytter og hest. EDIX®-saddles anbefaler deg å kjøpe de foreslåtte komposittkombinasjonene helt, derfor ligger kun komplett pakke ute på våre hjemmesider. Dette for å oppnå optimal trykkfordeling.

VIKTIG: Innlegg er utsatt for slitasje avhengig av intensiteten av bruken og må kontrolleres fra tid til annen for gjenværende kraft. Innlegg kan kjøpes separat.