Crusader

Beskrivelse

Denne modellen kan bestilles i ulike utføringer -med utenpåliggende store knestøtter eller korte små, vanlig stigreimløsning eller Crusaders spesielle stigreimløsning (anbefales).

Crusader har hidden pommel og noe cutback. Den er bygd på samme base konsept som de andre Ghost salene, men på denne salen kan kun sete byttes ut, ikke hele sitsen -da kappen er fastsydd på basen. Crusaders anbefalte stigreimløsning er unik, da den gjør at belastningen på hestens rygg under ridning er minimal. Dette fordi reimene er spent i kappens nedre kant (se bilde lengre ned på siden).

Crusader er bygd på nøyaktig samme grunnlag som andre Ghost saler. Leveres med paneler nr. 3 som standard og også produsert i samme materiale som Ghost saler. Setet er avtakbart og ryggstøtten kan flyttes fritt frem og tilbake. Panelene er nøyaktig de samme som alle Ghost saler og kan endres og justeres etter behov.

Crusader kan bestilles i mange lær og fargekombinasjoner, og GHOST-basen kan også utformes for å matche fargen på salen.

Kommer i str 16″ – 17″ – 18″

Pris: 9800,- ink. mva.