Mandriana

CAVALLIN MANDRIANA, en sofistikert og nydelig barbak sal fra Ghost. Hvert skinn er unikt, ingen sal er lik. Det er mange valg når det kommer til skinn. Nydelige cream kremfargede medisinsk saueskinn med fiber på ca 3cm. En mengde fargede skinn med 5 cm fiber og uklipte feller fra  villsau raser i mange naturlige farger. Spør oss for å se utvalget.

Disse barbak salene kan ikke sammenlignes med andre barbak saler. De har vist imponerende resultater ved elektronisk trykk testing.  De omfattende testene som er gjort bekrefter hvor bra og jevnt Cavallin-serien fordeler rytterens vekt over hestens rygg. Fôret under setet og baseplaten er i airshell. Stigbøylefestene er flyttbare. Ghost Madriana  leveres komplett med matchende trykkfordelende salunderlag med  skum innlegg.

Denne barbak salen leveres i tre utforminger: Quadro, som har «firkantet kappe», Rotondo -som har avrundet kappe og Selvaggia, som har naturlig form på skinnet.

Hver del kan tas fra hverandre og vaskes og rengjøres. Mellomlaget med baseplaten og salbraketten behøver ikke å vaskes, det rengjøres med støvsugeren.

Vekt: ca. 1,5 kg

Lengde: medium = 55 cm, stor = 60 cm

Lange eller korte kneblokker kan bestilles som et alternativ.

PRIS: 5500,- ink. mva.

Kontakt oss på mail for å se utvalget av tilgjengelige farger og ull lenger på skinn.

Eksempelbilder:

Selvaggia
Quadro