Nyhetsbrev Mars 2023, nyheter og prisjustering

Det er ventet inn MANGE nyheter iløpet av våren!

Ghost Saddles kommer med en rekke nye, flotte og spennende modeller både av saler og barback pader.  Av flere modeller som kommer i nettbutikken de nærmeste dagene er denne flotte barback paden:  Cavallin Tango.

En spennende modell for deg som ønsker en følelse av barback pad, men samtidig ha enda bedre trykkavlastning for din hest. Cavallin Tango og mange flere modeller fra Ghost Saddles blir å finne i nettbutikken om kort tid. Utålmodig? Send oss en epost da vel 🙂

Bestiller du ny Ghost sal innen 10. April, vil du få nyheten Ghost Pallo Bag med på kjøpet, helt kostnadsfritt!

Fest Pallo Bag på salen din eller bruk den som en skulderveske selv. Garden Ruud Hesteutstyr vil ettersende en, dersom du kjøper en Ghost sal fra vårt lager.

Edix Saddles & Bittless Bridles har kommet med flere nyheter som vi dessverre ikke har rukket å få lagt opp til dere. Nå jobber vi med dette, så følg med! Noen av de bomløse salene er nå kommet i forbedrede versjoner, som gjør de enklere å tilpasse. Det er kommet nye hodelag og nå kan du også kjøpe deler og tilbehør til ditt Edix hodelag.

Soft Tree salene kommer nå i barnestørrelser!

Mange ønsker å personalisere sin sal, spør oss gjerne om dette. Ikke koser det mye ekstra heller 😉

Det er kommet inn flere flotte salunderlag. Hva med å gå våren i møte med en av disse fargeglade padene?

 

The Bohemian Horse har fått en NYDELIG og funksjonell jakke i sitt sortiment. Vi har testet den, og man trenger ingen annen vinterjakke enn denne! De populære ridebuksene kommer nå i Ocean Blue, med matchende Yogi Short-/Longsleeved.

 

Garden Ruud Hesteutstyr har det siste året fått flere prisoppganger fra alle sine leverandører. På tross av dette har vi holdt prisene, uten å heve dem.

01. Mars og 01. April er det på nytt prisstigning hos alle leverandører. Nå ser vi oss nødt til å sette opp prisene, og følge leverandørenes veiledende priser.  Det vil derfor den kommende tiden bli prisjusteringer i nettbutikken. Håper våre kunder har forståelse for dette.

Saler som allerede finnes i vår butikk, vil beholde gammel pris. Her kan du gjøre ett kupp, «førstemann til mølla»!