Velkommen

Å finne riktig sal til hesten kan ofte være svært frustrerende og det er en jungel full av både gode og dårlige alternativer. Det er vanskelig å finne en bomsal som passer hesten gjennom hele året og over en lengre tid ettersom hestens hold og form endrer seg både med alder, årstidene og ridningen.

Bomløse saler er kommet for å bli, det er ingen «døgnflue» lengre. Det er like stor forskjell på bomløse/bomfrie saler som på bomsal – man kan ikke sammenligne for eksempel en RollsRoyce med en tvilsomt hjemmelaget billig sal. Utviklingen går stadig fremover, og mange av de bomløse/bomfrie salene som finnes på markedet i dag er  gode og velgjorte, samt nøye testet. Med både trykk test pad og elektroniske måleinstrument.

Vi er opptatt av 100% fornøyde kunder og hester. Før du kjøper ny sal er det viktig at du setter deg inn i de ulike salmodellene, deres bruksområder, at du velger riktig størrelse og bruker den bomløse salen slik det er ment fra produsenten sin side.

Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss for en uforpliktende salprat..

 

[instagram-feed]