Sponsor rytter 2019/2020

Garden Ruud har en sponsor rytter vi er svært stolte av. Her kommer en presentasjon:

Mitt navn er Kine Sesilie Iversen, og jeg har en hest som heter Shan på 9 år som jeg konkurrerer i distanseridning med.

Når jeg kjøpte Shan for 4 år siden bestemte jeg meg for å satse litt mer på distanse enn tidligere. Målet var at jeg skulle prøve meg på en noen 6 mil, og forhåpentligvis en 8 mil. Jeg hadde ikke helt trua på at jeg skulle klare å ri 8 mil pga fibromyalgi og får en veldig sliten kropp etter første 3 milene.
Jeg starta min første 5 mil, og var helt ødelagt i 3 dager etterpå! Den neste ble bedre, og den etter der gikk enda bedre – og sånn har det vel utartet til at vi i dag er kvalifisert for 16 mil og sikter mot mesterskap.

Det er en ting som har fått en helt spesiell betydning etterhvert som rittene har økt. Og det er salen! I løpet av 4 år, har jeg prøvd mange ulike saler på Shan. Noe passer han, men ikke meg og motsatt. Shan er en stor hest med en litt vanskelig rygg, så det å finne en sal som passer oss begge i 8-12-16 mil har ikke vært enkelt. Jeg hadde rett å slett gitt litt opp for alt var enten for hard, bredt, lite støtte eller feil tyngdepunkt.

Helt til jeg prøvde Ghost SADDLES!

Jeg var skeptisk, bomløs sal i så mange mil, sikkert «slapp og slaskete», lite støtte osv.

Men da jeg satte meg opp i den salen for første gang og tenkte bare: WOW!

Jeg er den typen som liker å føle at jeg sitter på hesten og ikke over hesten. Jeg trenger støtte, noe som ikke er for bredt, og ikke for hardt. Ghost er myk, uten å være slaskete, den ligger nærme hesten uten å føles for bred. Den kan tilpasses etterhvert som hesten forandrer seg, den er lett og stilig. Men det aller viktigste for meg er at jeg red nesten 16 mil i den, Shan hadde ingen antydning til ømhet i ryggen, og jeg har aldri følt meg bedre etter et ritt noen gang!

Derfor er jeg superfornøyd med sal fra Ghost Saddles, og jeg setter gjerne mitt navn på anbefalinger!

Kine, Shan / Iversen Endurance Team”